Tijdens de koop van onze eerste woning hebben Daan en Dennis van Es van Acquest ons perfect geadviseerd en begeleid. Wij hebben Aquest ervaren als een betrokken bedrijf, die heeft geluisterd naar onze wensen. De lijnen zijn kort en de heren staan ten alle tijden voor je klaar. Bedankt voor jullie advies en hulp tot zover. Ook het totaalpakket van onze verzekeringen hebben zij overgenomen, complimenten hoe dit gegaan is.

Riette Duerink en Peter van Essen

Zoals veel starters hadden wij moeite met het vinden van een financiering op het huis waarop wij een bod hadden uitgebracht. We kwamen uiteindelijk op advies van vrienden terecht bij Acquest. Dankzij Daan en Dennis konden wij tegen onze verwachting binnen 2 weken overgaan tot koop! De informatievoorziening was zeer duidelijk en ze zitten er echt kort op. De heren staan voor gezond verstand en een persoonlijke aanpak. Ook bij de oversluiting van onze hypotheek hebben ze in korte tijd geregeld en je kunt er echt vanuit gaan dat ze alles goed afstemmen met alle partijen. Bellen/mailen kan altijd en er wordt ook altijd snel gereageerd en gehandeld. Zonder deze heren zaten wij nu niet in ons huis!

Marloes & Han

Begin van dit jaar hebben wij voor het eerst een huis gekocht. Er kwamen op dat moment veel dingen op ons af die geregeld moesten worden. Wij hebben even overwogen om alles via de bank te laten lopen maar achteraf heel erg blij dat we toch hebben besloten naar Daan & Dennis te gaan. Hun hebben echt alles wat je je maar kan bedenken voor ons geregeld. Alle verzekeringen helemaal uitgezocht en afgesloten. Ze staan gewoon 24/7 voor je klaar als er wat is. Een betere aanrader dan Acquest bestaat er niet!

Stephanie

Recentelijk heb ik na een gedegen adviesgesprek mijn hypotheek afgesloten via Acquest V.O.F. Men kan hier rekenen op een uitgebreide, eerlijke en up-to-date informatievoorziening, waarbij de tijd voor je wordt genomen. Door een goede bereikbaarheid en service heb je op je aanvullende vragen in no-time een antwoord. Een reden temeer om na een vergelijking ook mijn verzekeringen hier onder te brengen!

Adrian L.

Voor de financiering van mijn eerste woning ben ik naar Daan en Dennis gegaan. Zij hebben mij gedurende het hele proces goed geholpen! Duidelijk advies, snelle reacties op vragen via de mail, en meedenken van hun kant maakte dat alles zeer vlot verliep. Daarnaast ook verzekeringen overgesloten, na wat vergelijken was dat ook bij hun de beste optie! Kortom prima kantoor, een aanrader!

Jolanda E.

Wij hebben onlangs ook onze hypotheek afgesloten bij acquest! De uitleg was zeer goed, ze vertelde ons goed wat de voordelen en de nadelen zijn van elke hypotheek! Wij zijn zeer vriendelijke en persoonlijke manier geholpen en wij hebben ook een duidelijk en eerlijk advies gekregen! En de prijs was goed ze waren niet duur!

Anne van Ommen en Michel van Raalte

Wij hebben onlangs onze hypotheek geregeld bij Daan en Dennis. We zijn op een erg vriendelijke en persoonlijke manier geholpen en hebben een duidelijk en eerlijk advies gekregen. Binnenkort hebben we een vervolgafspraak om ons ook over onze overige verzekeringen te laten informeren.

Familie van der Veen

Mijn ervaring over Acquest is zeer positief. Ik ben zeer goed geinformeerd over mijn nieuwe hypotheek(de voordelen en de nadelen)en daarnaast heb ik een aantal verzekeringen van mij die liepen over gesloten naar andere maatschappijen,door toe doen van Acquest wat beter voor Ons was. Dus bij deze wil ik Acquest nogmaals bedanken voor de goede uitleg en zorg.En zou Acquest graag willen aanbevelen aan anderen. Met vriendelijke groeten, Wilfred Straatman

Wilfred Straatman

Acquest v.o.f. is een echte aanrader! Wij zijn al 10 jaar zeer tevreden ! !

Wilma & Arjan Flier

Wij zitten middenin het regelen en wat er bij komt van een verhuizing! Acquest staat voor ons klaar en ze weten waar ze het over hebben! Zonder hun waren wij zelf niet ver gekomen…..snappen we het niet….leggen ze het nog een keer uit totdat we het wel snappen! Hele gewone mensen maar professioneel en goed in hun vak!
Michel en Gerlinde

Gerlinde en Michel